Wester State een nieuw Icoon in Leeuwarden

Aanbesteding Design & Build Groenhorst Velp

 

In zijn vorige werkzame leven bij ABT heeft Marcel Quint gewerkt aan het project upgrading GH Velp. Zijn projectmanagement advisering had betrekking op een grondige upgrading van de bestaande onderwijs gebouwen. Dit aangevuld met een verbindende nieuwbouw inclusief het volledig herinrichting van het bestaande terrein. Het Groenhorst Velp is een locatie met VMBO, LWOO, MBO en Cursus en Contract activiteiten in de groene sector. De terreinen en gebouwen zijn gelegen aan de Pinkenbergseweg – Beukenweg te Velp Gelderland.
De hier door ons uitgevoerde advieswerkzaamheden waren het verzorgen van de volledige intiatieffase, opstellen van de vraagspecificatie (PvE) tot en met het management technisch begeleiden tot en met het Definitief ontwerp. Daarna het volledig aanbesteding technisch begeleiden van een meervoudige onderhandse aanbestedingsprocedure middels een D&B contract (UAV-gc).

Marcel was vanuit ABT bv projectverantwoordelijk voor het opstellen van de vraagspecificatie en het begeleiden van het volledige aanbesteding proces.
De hier door ABT bv uitgevoerde advieswerkzaamheden waren het verzorgen van de volledige intiatieffase, opstellen van de vraagspecificatie (PvE) tot en met het management technisch begeleiden tot en met het Definitief ontwerp.
Daarna het volledig aanbesteding technisch begeleiden van een meervoudige onderhandse aanbestedingsprocedure middels een D&B contract (UAV-gc).

Projectgegevens

Project: Vernieuwbouw MBO en VMBO school-Groenhorst Velp
Opdrachtgever: Aeres Groep, Ede
Gebruiker: Groenhorst, Velp
Architect: Wiegerinck, Arnhem
Aannemers: bouwkundig Cornelissen Zeeland, installaties Unica
opstellen vraagspecificatie en VO: ABT bv, Velp
Advies aanbesteding & contractmanagement: ABT bv, Velp
Start ontwerp: 2013
Oplevering: eind 2015
oppervlak: ca 3.650 m2BVO waarvan ca 1.000 m2BVO nieuwbouw
Bouwkosten: ca. € 3 miljoen
Contractvorm: Design & Build (UAV-gc 2005)

locatie

Portfolio foto's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *